Een bijzonder eindejaargeschenk met een goed verhaal

De geschiedenis van Kanters, verteld in 1000 stukjes

Kanters e.tech heeft een veel bewogen en rijke geschiedenis. Het familiebedrijf is in vier decennia uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de markt. Deze ontwikkeling was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze opdrachtgevers. Om deze opdrachtgevers te bedanken, bedachten we een passend eindejaargeschenk dat onze geschiedenis treffend in beeld brengt.

Een tijdlijn van 36 jaar, daar kunnen we een boek over schrijven. Het verhaal leest vast als een trein, maar daar zit niet iedereen op te wachten. Toch wilden we een origineel geschenk dat ons verhaal zou vertellen. Het liefst in één oogopslag; respect voor het verleden, trots op vandaag en vertrouwen in de toekomst. Dat werd nog een hele puzzel. Nou en dat bleek dus ook het antwoord. Duizend stukjes die op zijn plek een compleet en uniek beeld vormen. 

Niemand minder dan Geert Rombout heeft het verhaal gevangen in een tableau dat de basis vormt voor een ontspannend tijdverdrijf. Een legpuzzel van 1000 stukjes met al onze highlights, in een Van Haasteren stijl getekend. Een plaatje waarin zoveel te ontdekken valt, allemaal uit de kronieken van Kanters e.tech. Want we zijn zoveel meer dan een elektrotechnisch bedrijf. Wij zijn een technisch dienstverlener die beweging brengt. 

Een bijzondere manier om onze opdrachtgevers te bedanken. Eentje die ook erg enthousiast is ontvangen. Want wat is het leuk om te bedenken dat het verhaal van Kanters e.tech, met het leggen van de puzzel, zich op menig keukentafel ontvouwt. 

 

Deel nu:

Andere nieuwsartikelen

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?