Disciplines

Bijna 40 jaar ervaring in industriële automatisering voor proces en machine en (gebouwgebonden) E-installaties voor utiliteit en industrie. 

“Onze dienstverlening beslaat het complete elektrotechnische domein. Dat kunnen specifieke componenten zijn of turnkeyoplossingen van A tot Z.”

Zowel op het gebied van industriële automatisering als (gebouwgebonden) E-installaties, zijn we uitgegroeid tot een sterke speler in binnen- en buitenland. Beide disciplines vormen de hoofdpijlers van het bedrijf en worden samengevat onder de term e.tech. Dat is de kracht van specialiseren én combineren.

Er is sprake van een hoge mate van kruisbestuiving tussen beide disciplines; opdrachtgevers komen met multidisciplinaire vraagstukken. Echter, we bedienen ook opdrachtgevers met heel specifieke vraagstukken op het gebied van (gebouwgebonden) elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek of industriële automatisering. 

Industriële automatisering voor proces en machine

Vanuit de functionele procesomschrijving verzorgen wij automatiseringstrajecten op maat voor productiebedrijven en machinebouwers.

E-installaties voor utiliteit en industrie

We adviseren, engineeren, monteren en onderhouden alle onderdelen van (gebouwgebonden) E-installaties voor utiliteit en industrie.

Gerelateerde projecten

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?