e-installaties voor utiliteit en industrie

E-installaties voor utiliteit en industrie

We adviseren, engineeren, monteren en onderhouden alle onderdelen van (gebouwgebonden) E-installaties voor iedere denkbare utilitaire en industriële omgeving. 

“Kanters e.tech is totaal- en deelaanbieder van alle expertises die vallen onder (gebouwgebonden) E-installaties in de utiliteit en industrie. Zowel in de realisatiefase als op gebied van service, onderhoud & inspecties.”

Als technisch dienstverlener adviseren, engineeren, monteren en onderhouden wij (gebouwgebonden) E-installaties voor de zakelijke markt. Een aanspreekpunt voor alle expertises die vallen onder het E-discipline van een project. Vanaf de trafo tot aan de WCD. Van krachtstroominstallatie, het realiseren van verdeelinrichtingen tot en met datanetwerken, brand- en inbraakdetectie en het uitvoeren van inspecties.

Met bijna 40 jaar ervaring hebben we uitgebreide kennis en kunde opgebouwd op het gebied van alle spanningsniveaus van (gebouwgebonden) E-installaties. We hebben ons ontwikkeld tot een sterke speler in de branche en we blijven continu in beweging. De wereld staat immers niet stil. Daarom zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren en nieuwe technieken om onze dienstverlening te verbeteren. Voor de meest veeleisende opdrachtgevers in de utiliteit en industrie bieden we zo de best mogelijke oplossingen. Onze technici worden gestimuleerd om buiten de gebaande paden te treden. We hebben de focus op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit stelt ons in staat om vernieuwende oplossingen te ontwikkelen. Het liefst in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, want we richten ons altijd op de lange termijn.

Bij projectontwikkeling en renovatie in de utiliteit en industrie, komen wij graag in een vroeg stadium aan tafel. Zo kunnen wij maximaal meedenken met de opdrachtgever en onze meerwaarde optimaal inzetten. Ontwikkeling, nieuwbouw, uitbouw of verbouw: reeds in de modelleringsfase kunnen wij meedenken en adviseren als het gaat om alle onderdelen van (gebouwgebonden) E-installaties. De specifieke wensen van de eindgebruiker nemen we mee in onze plannen. Zelfs als de randvoorwaarden heel strikt zijn. Deze plannen richten we organisatorisch in met strak projectmanagement, on- en offsite. De lijnen zijn kort en we schakelen snel. Dat maakt ons efficiënt en wendbaar.

We hebben uiteenlopende projecten in ons portfolio. Van opdrachtgevers met een omvangrijk karakter tot unieke vraagstukken, specialistisch en kleinschalig van aard. Zowel volledig gemechaniseerde als manuele distributiecentra, industriële omgevingen en utiliteitspanden in de Benelux en Duitsland zijn bekend terrein voor ons. Veelal gevarieerde, complexe projecten met hoogwaardige, technische werkzaamheden in de grotere vermogens.

Meer dan ooit is het van belang dat alle onderdelen van jouw (gebouwgebonden) E-installaties up-to-date zijn en klaar voor de toekomst. Verduurzaming kan relatief eenvoudig met energiezuinige oplossingen en kostenbesparende aanpassingen. Dat verlicht de milieulast, maar ook je economische last. We bekijken graag de mogelijkheden en voorzien je van een advies op maat.

Onze opdrachtgevers zijn altijd in ontwikkeling en wij groeien met ze mee. Dat heeft ons gebracht waar we nu staan. Bekijk hier de projecten die we reeds volbrachten.

Kom in contact met team E-installaties

Gerelateerde projecten

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?