industriele automatisering voor proces en machine

Industriële automatisering voor proces en machine

Vanuit de functionele procesomschrijving verzorgen wij automatiseringstrajecten op maat voor productiebedrijven en machinebouwers. 

“Kanters e.tech levert al bijna 40 jaar totaal- en deeloplossingen op het gebied van industriële automatisering in de proces- en maakindustrie. Op nationaal en internationaal niveau.”

Industriële automatisering is een complex domein dat stevige expertise vereist. Kanters e.tech beschikt over een team van professionals met uitgebreide ervaring en kennis in uiteenlopende industrieën. Op basis van een functionele procesbeschrijving verzorgen wij het complete automatiseringstraject. Turnkeyoplossingen, van A tot Z. Van software-engineering tot paneelbouw, het in bedrijf stellen van de productielijnen en het trainen van operators.

Industriële automatisering is essentieel om mee te gaan met de tijd en de markt. Efficiënter en duurzamer produceren biedt jou een betere marktpositie en draagt bij aan kostenbesparing. In onze automatiseringsconcepten komen alle expertises samen in een traject. We schrijven de software, engineeren en ontwikkelen hardware en bouwen de besturingskasten zelf. Complexe vraagstukken worden beantwoord met integrale oplossingen. Meerdere besturingstechnieken integreren we in een systeem. Wij zijn specialist over het gehele automatiseringstraject. Met diverse technische disciplines onder één dak, kunnen we je volledig ontzorgen.

Of je nou een totaal- of deeloplossing zoekt, we kunnen het bedenken en we kunnen het maken. Op papier en in de uitvoering. Wij brengen processen en machines in beweging. Wanneer het gaat om besturingsvervanging tijdens productie, streven we naar een optimale en efficiënte implementatie. De productie moet minimale hinder ondervinden tijdens dit proces. Wij erkennen dat belang en dat is dus altijd het uitgangspunt bij de besturingsvervanging tijdens productie.

Wij bieden doordachte oplossingen op maat, specifiek afgestemd op de behoeften van de opdrachtgever. Kanters e.tech heeft ervaring op elk continent en kan wereldwijd in bedrijf stellen. Hierbij staan we dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers – onsite en offsite. Omvangrijke projecten richten we organisatorisch slim in. Want slim werken is de beste vorm van hard werken. Met een praktische benadering; doelgericht, ruimdenkend en vindingrijk. Ons team typeert zich als een daadkrachtige kennisclub, die in staat is om complexe uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen. Oplossingen die echt het verschil maken.

Kom in contact met team Industriële automatisering

industriele automatisering

Gerelateerde projecten

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?