werken bij installateur

Werken bij Kanters e.tech

Een familie én een bedrijf: het beste van twee werelden. Ontdek de voordelen van het werken bij ons familiebedrijf.

We werken graag op een persoonlijke manier, op basis van vertrouwen. We voelen ons betrokken bij onze medewerkers en onze opdrachtgevers. En we houden van ons vak. Wil je weten wat je van ons als familiebedrijf kunt verwachten? Ontdek de voordelen voor jou als medewerker van Kanters e.tech.

Kanters e.tech biedt zijn opdrachtgevers elke dag de beste kwaliteit. En dat geldt natuurlijk ook voor jou, als onze collega. Onze mensen zijn ons kapitaal, dus we zorgen goed voor je. We vinden het namelijk belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en dat de balans tussen privé en werk gezond is. De werkzaamheden zijn divers en vooruitstrevend. Of je nu engineer, monteur of projectleider bent; je hebt de mogelijkheid om je voortdurend te blijven ontwikkelen. Hard werken en plezier maken gaan bij ons hand in hand. Heb jij een hart voor techniek en een oog voor kwaliteit? Ontdek dan de voordelen die Kanters e.tech te bieden heeft.

De 10 voordelen van werken bij Kanters e.tech

Onze
kernwaarden

vindingrijk icoon

Vindingrijk

We kijken continu naar wat wél kan. Als technici is het immers onze passie om te denken in oplossingen. Daarbij zijn we scherp op kansen en mogelijkheden. Met een flinke dosis creativiteit, slimheid en verbeeldingskracht streven we doorlopend naar de meest innovatieve en duurzame oplossingen.

samenwerkend icoon

Samenwerkend

Successen boeken we samen. Voor elkaar en met elkaar, als één team. Dat doen we met wederzijds respect, onderling vertrouwen, hoge betrokkenheid en een heldere communicatie.

klantgericht icoon

Klantgericht

De klant met zijn technische behoefte is de reden dat we ons werk doen, elke dag weer. We spreken de taal van de klant en herkennen zijn wensen, kunnen snel schakelen en zijn flexibel. Onze hoge servicegraad spreekt voor zich, maar door onze persoonlijke benadering leveren we daarbij écht toegevoegde waarde.

professioneel icoon

Professioneel

Voortdurend streven we naar kennisverhoging, verbetering in processen, persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor onszelf, maar vooral in het belang van de klant. Door leergierig te zijn, open te staan voor verandering, onze verantwoordelijkheid te nemen en ambitie aan daadkracht te koppelen, gaan we voor een win-win situatie.

Hbo-stageplaatsen (Commerciële Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar)

Medewerker Marketing & Communicatie

16-24 uur

Chefmonteur E-installaties

Chefmonteur Industriële Automatisering

(Eerste) Monteur Industriële Automatisering

(Eerste) Monteur E-installaties

Monteur Service & Onderhoud

Paneelbouwer

Monteur Beveiligingstechniek

Calculator

Tekenaar

Hardware Engineer

BIM modelleur/ Engineer

Software Engineer

Project Engineer

Werkvoorbereider

Projectleider

40 uur per week

Projectmanager Utiliteit

40 uur per week

BBL- en stagemogelijkheden

open sollicitatie

Open sollicitatie

Sollicitatie
proces

Wij houden van duidelijkheid. Daarom hebben wij het complete traject in zes stappen uitgewerkt:

Stap 1
Solliciteren

Je hebt gesolliciteerd, hartelijk dank! Wij gaan jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken en nemen binnen vijf werkdagen telefonisch of per e-mail contact met jou op.

Stap 2
Eerste reactie

Onze medewerker van HR neemt contact met je op. Nu weet jij of wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. We plannen een afspraak om persoonlijk kennis te maken met elkaar.

Stap 3
Kennismaking

Het eerste gesprek vindt plaats op ons kantoor in Erp. Wij én jij krijgen zo een eerste indruk van elkaar. Je maakt kennis met je beoogde leidinggevende en een medewerker van HR.

Stap 4
Vervolggesprek

Binnen vijf werkdagen weet je of je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek. In dit gesprek worden verdere details zoals arbeidsvoorwaarden besproken. In de tussentijd zijn onze HR-medewerkers voor jou gewoon bereikbaar voor eventuele vragen.

Stap 5
Alle seinen op groen

Zijn we aan het einde van het vervolggesprek samen positief over een gezamenlijke toekomst? Dan doen we jou binnen vijf werkdagen een concreet voorstel om tot een overeenkomst te komen.

Stap 6
Samen vooruit

We regelen onze samenwerking graag goed! Na een vlotte verwerking van het papierwerk, ben je klaar om beweging te brengen binnen ons team en het bedrijf.

Voor elkaar en met elkaar​

Kanters e.tech is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de elektrotechniek. Onze wortels zijn stevig vervlochten met de regio, maar onze blik is gericht op Nederland en de rest van de wereld. Ons team bestaat uit vindingrijke vakspecialisten met een leergierig karakter. Het zijn talentvolle technici met een scherpe blik.

De werkzaamheden zijn divers en we werken met de beste materialen en de nieuwste technieken. Bij Kanters e.tech heb je mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Met opleidingen en trainingen blijven onze collega’s hun kennis en vaardigheden uitbreiden.

Verbreed je horizon, want er liggen niet alleen kansen om internationaal te werken maar vooral om je persoonlijke grenzen te verleggen. Inbreng van werknemers wordt gewaardeerd. Iedereen krijgt de ruimte om mee te denken en bij te dragen aan het succes van Kanters e.tech. Voor elkaar en met elkaar. Samen maken wij Kanters.

Teamgeest en respect zijn voor ons belangrijk. Ondanks dat we als bedrijf aan het doorgroeien zijn, voelt het klein. Wij geloven in het belang van een goede sfeer. Daarom organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes en sluiten we de werkweek op vrijdagmiddag gezamenlijk af met een borrel. Successen vieren we samen, wij zijn samen trots op ons werk.

Heb jij een hart voor techniek en een oog voor kwaliteit? Wil jij onderdeel uitmaken van ons hechte team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?