Hoofdmonteur Niek Rovers vertelt: “de fijne werksfeer is wat Kanters uniek maakt”

Afgelopen maand was Niek Rovers vijf jaar bij Kanters e.tech in dienst. Goede reden om hem in de spotlight te zetten. Niek is hoofdmonteur bij Kanters e.tech. Dat betekent dat hij verantwoordelijk is voor onder andere het begeleiden van projecten, het bestellen van materialen, het installeren van E-installaties en alles wat daar verder bij komt kijken.

Niek voelde zich direct thuis bij Kanters e.tech. “Iedereen kent elkaar binnen het bedrijf. Het voelt echt als een familiebedrijf. Het team is hecht: we doen het hier echt met z’n allen! Deze fijne werksfeer is wat Kanters uniek maakt.”

Bij Kanters e.tech draaien we veel uiteenlopende projecten. Dit verschilt van grote projecten, zoals PLUS Distributiecentrum en PicNic FCA, tot de wat kleinere projecten. Niek vindt dit zelf ook fijn. “De diversiteit aan projecten bij Kanters is groot. Leuk dat zo’n dynamisch bedrijf zorgt voor afwisseling. Of het nu een groot of klein project is, ieder project is uniek. En ik leer nog iedere dag bij. Dat zorgt ervoor dat het werk uitdagend blijft.”

Niek gaat elke dag met plezier naar zijn werk. “We lachen veel en hebben op z’n tijd een lolletje. Je moet eens langskomen. Dan ben je direct verkocht.”

Deel nu:

Andere nieuwsartikelen

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?