Kanters Elektro wordt Kanters e.tech

Een nieuwe stijl die past bij het merk Kanters. 

In de loop der jaren is Kanters Elektro uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de markt. Een ontwikkeling die de huidige identiteit van Kanters heeft gevormd. Waar we als bedrijf voor staan en waar we in de toekomst naartoe willen is een duidelijke visie. Alleen daarmee zijn we wel uit onze jas gegroeid. 

Om het merk Kanters in een lijn te brengen met wie we zijn, hebben we onszelf aan een herpositionering onderworpen. Kanters Elektro heeft een nieuwe naam: Kanters e.tech. Een korte, krachtige naam die staat voor het familiebedrijf, het team en onze dienstverlening. De pay-off die we aan deze naam verbinden is: Kanters e.tech brengt beweging. 

Een uitspraak die alles zegt. Want als technisch dienstverlener voor de zakelijke markt brengen we beweging in processen, machines en gebouwen. 

Bij deze nieuwe positionering hoort niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuw logo en een nieuwe kleurstelling. Deze compleet nieuwe huisstijl wordt doorgevoerd in het gehele bedrijf. Van de gevel tot de bedrijfswagens en van de bedrijfskleding tot aan een nieuwe website. Deze nieuwe stijl is passend bij onze identiteit. Het is een jas die ons zoveel beter past. Een jas waar we trots op zijn. Nu en in de toekomst.


Video afspelen over kanters e-tech logo animatie

Deel nu:

Andere nieuwsartikelen

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?