Met blinkende bolides door zonnig Brabant

De eerste editie van de Grote Kanters e.tech Rally was een schitterend succes

Kanters brengt beweging. En wat symboliseert dat mooier dan een autorally, speciaal georganiseerd voor onze opdrachtgevers? Met de eerste editie van de Grote Kanters e.tech Rally is vrijdag 2 juni jl. een mooie traditie in gang gezet.

Maar liefst 60 deelnemers in 30 bolides stonden op vrijdagochtend klaar voor de start op het terrein van Kanters e.tech. Het deelnemersveld was divers met klassiekers en cabrio’s, maar ook een 100% elektrische auto. Van volbloed Italiaans tot meesterlijk Duits, allemaal even bijzonder.

De dag werd afgetrapt met een openhartige College Tour met Maarten Kanters.

Daarna konden de motoren worden gestart. Een route van bijna 100 kilometer leidde de 30 equipes over bochtige weggetjes, door de prachtige Brabantse natuur. Het parcours zat bomvol uitdagende elementen. Pittige quizvragen, een zoektocht langs foto’s, een rallyproef middels kaartlezen en bolletje-pijltjetrajecten.

Hotel The Yard aan de Noordkade in Veghel was het eindpunt. Na de finish en een prijsuitreiking, werden hier de ervaringen van de dag uitgewisseld tijdens een borrel en diner. Het was een geslaagde editie. Een traditie is geboren! De datum voor de volgende editie is al bekend. Vrijdag 6 juni 2025 zijn we terug en hopen wij onze opdrachtgevers te ontvangen voor weer een prachtige route en een gezellig avondprogramma.

Deel nu:

Andere nieuwsartikelen

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?