BAS Group

Bas Group uit Veghel exploiteert met Bas World een wereldwijd handelsplatform in commerciële voertuigen. Het bedrijf beschikt over een grote voorraad aan vrachtwagens, bedrijfswagens en landbouwmachines.

Kanters e.tech verzorgt als huisinstallateur de volledige elektrotechnische sterkstroom- en zwakstroominstallatie, bij zowel nieuwbouw als renovatie van de panden.

Aan de Mac Arthurweg in Veghel staan meerdere panden van BAS Group. De meeste panden zijn reeds voorzien van elektrotechnische installaties door Kanters e.tech. Momenteel wordt het pand aan de Eerdsebaan grondig gerenoveerd en uitgebreid.

In dit pand kunnen alle soorten herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het pand krijgt twee compleet nieuwe hallen. Daarnaast wordt het bestaande kantoor uitgebreid en totaal gerenoveerd. Bij dit project verzorgt Kanters e.tech de volledige elektrotechnische installatie, beveiligings-, data-installaties en toegangscontroles.

Kanters e.tech heeft een jarenlange relatie met BAS Group; dit is niet het eerste project waarbij we mogen participeren. De eisen en behoeften van deze opdrachtgever zijn daarom bekend. Aan de hand van de bouwtekening is een ontwerp voor de elektrotechnische installatie gerealiseerd. Samen met de klant heeft Kanters e.tech dit naar een definitief ontwerp gebracht.

  • (Gebouwgebonden) e-installaties
  • Netwerkinstallaties
  • Engineering
  • Paneelbouw
  • CCTV
  • Toegangscontroles
  • Branddetectie
  • Inbraakbeveiliging
  • Service, onderhoud & inspecties

Ton Huinink

Hoofdkantoor BAS World, Truck Center, De werkplaats (2C) BAS World, Incheck Gebouw (2B) BAS World en AutoJorg.

De vraag van BAS Group was helder: “Ontwerp en realiseer een complete elektrotechnische installatie voor de renovatie en nieuwbouw van het pand Carrosserie, zoals we van jullie gewend zijn.” Alle installaties, zoals de elektrotechnische, de beveiligings- en de data-installatie van dit pand zijn door Kanters e.tech ontworpen, getekend en worden momenteel uitgevoerd. Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen. De bekabeling en stroomdistributie van deze stroombron zijn meegenomen in het engineeringstraject.

Het voortraject is nu afgerond en de bouw is in volle gang. De elektrotechnische installatie zal een compleet plaatje zijn. Zo zijn ook de voedingen naar de W-installatie en de zonnestroomvoorziening erin meegenomen. Tijdens de uitvoering worden alle mutaties die de klant heeft, opgenomen in het proces. Kanters e.tech kan daarin snel schakelen, juist omdat het een compleet traject is. Door goed overleg en het delen van kennis en kunde, is er het vertrouwen in een goed resultaat.

Na oplevering breekt er een andere fase aan en is Kanters e.tech verantwoordelijk voor het beheer van de installaties. Door middel van een 24/7-service en het periodiek uitvoeren van onderhoud en inspecties wordt de opdrachtgever professioneel ontzorgd.

BAS Group en Kanters e.tech hebben een duurzame relatie opgebouwd. Daarom weet Kanters e.tech wat de behoeften zijn en waar de prioriteiten liggen. Voor BAS Group is Kanters e.tech de gespecialiseerde partner die weet wat er nodig is om het project tot een succesvol einde te brengen.

Relevante projecten

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?