project De Heus aansluitingen

De Heus Premix

De Heus Premix te Veghel produceert hoogwaardige diervoederadditieven en premixen voor diervoederproducenten wereldwijd.

Kanters e.tech realiseerde de industriële automatisering en de elektrotechnische installaties voor de volledig nieuwe fabriek van De Heus Premix. Geheel op basis van regie, dat getuigt van volledig vertrouwen van de opdrachtgever.

Omschrijving

De Heus Premix had nog geen volledig zicht op de definitieve uitvoering en was daardoor niet in staat om aanpassingen te maken gedurende het project. Kanters e.tech kreeg echter wel de ruimte om haar expertise en ervaring volledig in te zetten. Het turnkeyproject omvatte de volledige hardware-engineering, assemblage van de besturings- en verdeelkasten in de eigen werkplaats en montagewerkzaamheden ter plaatse. Voor de inbedrijfstelling is er een I/O-test uitgevoerd, conform protocol.

Alle elektrische en geautomatiseerde componenten in het pand zijn ontworpen en gerealiseerd in nauw overleg met de opdrachtgever. Dat houdt in de assemblage van alle besturingskasten, RIO-kasten, bedien- en klemmenkasten, inclusief de volledige bekabeling. Het succes hangt af van een goed afgestemde engineering, werkvoorbereiding en aansturing van de montagewerkzaamheden. Meetings vonden op regelmatige basis plaats om die afstemming te bereiken.

John de Wolff

Telefoonnummer
+31 (0)413 556 140

E-mailadres
jdewolff@kantersetech.nl

people
De Heus pand

Het vertrouwen dat nodig is voor een verregaande samenwerking als deze, komt voort uit de 25 jaar waarin Kanters e.tech voor De Heus werkt. Bij de eerder gebouwde fabrieken is Kanters e.tech doorlopend verantwoordelijk voor revisie, onderhoud en overige werkzaamheden als huisinstallateur. De nieuwe fabriek voor De Heus Premix was technisch een interessant en uitdagend project.

De Heus aansluitingen

De Heus maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van hun productieprocessen te verbeteren. Al 25 jaar werken Kanters e.tech en De Heus, op verschillende locaties, intensief samen om proces en machine te optimaliseren.

De Heus binnen in het pand
De Heus schakelaars

Relevante projecten

Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?