Algemeen

Met deze overname concretiseert Kanters e.tech haar strategie om verder te ontwikkelen tot een vooraanstaande en zelfstandig blijvende speler in de markt van elektrotechniek en industriële automatisering.
Kanters e.tech heeft een veel bewogen en rijke geschiedenis. Het familiebedrijf is in vier decennia uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de markt. Deze ontwikkeling was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze opdrachtgevers. Om deze opdrachtgevers te bedanken, bedachten we een passend eindejaargeschenk dat onze geschiedenis treffend in beeld brengt.
Vrijdag 2 juni 2023 vond de eerste editie van de Grote Kanters e.tech Rally plaats. Een route van bijna 100 kilometer vormde het parcours door zonnig Brabant. Een traditie is geboren, speciaal voor onze opdrachtgevers.
Met deze overname geven we gerichte invulling aan onze ambities om een nog sterkere speler te worden op de markt van industriële automatisering, naast onze discipline (gebouwgebonden) E-installaties voor utiliteit en industrie.
Een nieuwe stijl die past bij het merk Kanters.
Start gesprek
Goedendag, waar kunnen we je mee helpen?